Projektit – koirahäkki mittojen mukaan

Tähän sivulle on kerätty joitakin esimerkkejä mittojen mukaan tehdyistä koirahäkeistä, joita olemme valmistaneet asiakkaillemme. Kokemusta on karttunut erikoisistakin toteutuksista, joten kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä jos mielessäsi on ideoita ja ajatuksia sinun tarpeisiisi täydellisestä koirahäkistä.

Viimeisimpiä mittatilaushäkkejä

MB Vito

MB Vitoon tehdyt Custom koirahäkit kolmen koiran kuljetukseen.

Vignette Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/vignette

MB E All Terrain tuplahäkki eri kokoisilla osastoilla.

1

Pakettiautoon yhden koiran häkki kattokaiteilla.

Isot Tuplahäkit

Pari kappaletta muokattuja Dual XL häkkejä pakettiautoihin.

Tuplahäkki Iso

Iso tuplahäkki pakettiautoon.

Koirahäkki Renault Capture

Mittatilaushäkki Renault Capture jossa kynnys.

Koirahäkki Toyota Auris 2018

Custom Koirahäkki Toyota Auris 2018

1

Perusmallin häkistä modifioitu pidennetty versio tuo koirille tilaa koko takakontin täydeltä.

MB C vm.2008

MB C 2008 Vuosimalliin tehty hybridiveräjä takakorokkeella. Häkinomaiset sivujen vaneroinnit suoraavat autoa kuten häkki,ja avoin katto tuo veräjämäistä tilaa koiralle. Takakoroke estää koiraa tulemasta takapenkille.

Vignette Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/vignette

VW Golfiin tehty kahden pienen  koiran häkki. Takaluukun kynnyksen takia ovien alareunaa nostettiin ylöspäin jotta ovet aukeavat hyvin.

Vignette Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/vignette

VW Caddyyn tuli kokokalteroitu erikoishäkki kahdella sisäänkäynnillä. Häkin on tarkoitus pääasiallisesti olla takapenkkien takana niin että repsikan puolelta on kaadettu yksi takapenkki, ja koirat kulkevat sitä kautta häkkiin. Optiona tehtiin myös toinen ovi, jolloin häkki voidaan laittaa myös etupenkkien taakse niin että kaikki takapenkit ovat kaadettuina. Tällöin koirat kulkevat häkkiin kuskin puolen sivuovesta. Kattokaiteen ansiosta häkin päällä pystyy kuljettamaan kevyttä tarviketta.

Vignette Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/vignette

Mercedes Benz GLE Coupe -malliin tehty kaksiosainen koirahäkki, jota voidaan käyttää joko yhdessä tai erillisinä häkkeinä. Toinen koira pääsee kyytiin auton takaovesta ja toinen takaluukun kautta häkin sivusta. Jää vielä hieman tilaa tavaroillekin taakse.

Vignette Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/vignette

VW Passat 2018 mittatilaus puoliveräjä.

1

Seat Atecaan mittojen mukaan tehty koirahäkki kahdelle koiralle erikokoisilla osastoilla. Takaluukussa oli kynnys, joten häkki nostettiin korokkeella takaluukun kynnyksen tasolle. Häkin nosto on monesti järkevämpi ja käytännöllisempi ratkaisu kuin häkin upottaminen kontin pohjalle.

Hatchback Corollaan tehty koirahäkki kahdelle Suomenlapinkoiralle. Kahdella puolella olevat ovet mahdollistavat häkin käytön molemmilta puolilta autoa.

VW Caddy -19_

VW Caddyyn tehty kahden pienen koiran häkki. Kalterivälit pienennettiin niin ettei pienten koirien päät mahdu välistä. Häkin ja penkkien väliin jäi vielä hyvin tilaa matkatavaroille.

Skoda Kodiaq_

Skoda Kodiaq 17 -malliin tuli hieman erikoisempi koirahäkki kahdella eri kokoisella kuljetustilalla. Niiden alle jätettiin tilaa tarvikkeille. Häkki piti nostaa etupäästä erillisille jaloille jotta konttiin saatiin mahdollisimman iso häkki sujahtamaan sisään kynnyksen vuoksi. Etupäähän kiinnitettiin irroitettavat jalat. Kynnykselliset takakontit tekevät omat haasteensa koirahäkkienkin suhteen, mutta kyllä niihinkin yleensä Häkkipajasta on ratkaisu löytynyt. Eli kannattaa kysyä koirahäkkejä erikoisempiinkin automalleihin, mikäli vakiomalleistamme ei löydy sopivaa valmiina.

BMW Active Tourer 2014

BMW Active Tourer 2014 Koko -takaluukun kokoinen häkki yhdelle koiralle.

VW PAssat 2016_

VW Passat Variant 2016 yhden koiran mittatilaushäkki.

VW Caravelleen erikoistyönä tehty kahden ison koiran häkki metsästysaselaatikolla, joka toimii myös tilapäisenä penkkinä. Laatikko on irroitettavissa helposti häkistä jos sitä ei tarvita mukana.

Citroen Grand Picasso 2017 ja mittatilaus autohäkki parille isommalle koiralle. Takapenkit on kaadettuna, jolloin häkin pystysuoralla takaseinällä saatiin hyvin lisätilaa koirille.

Ford Focus 2018 -malliin Lyhennettiin Dual M perusmallia 10 cm, jolloin häkistä saatiin hyvin istuva kyseiseen tavaratilaan. Eli 10 cm lyhennetty Dual M -vakiomalli sopii Ford Focus -vuosimalleihin 2010–2018.

Ford Mondeo -19 Hybridiin tehty kahden koiran veräjä. Akkupaketti nostaa tavaratilan pohjaa melkoisesti.

Ford Mondeo Hybridi -19

Dual S -mallista kavennettu versio Opel Astraan.

Astra kavennettu

VW Crafter 2019 yhden koiran häkki kuljettajan istuimen taakse.

Opel Corsassa oli haasteellisen mallinen takaluukku, joka ei oikein antanut mahdollisuutta sijoittaa normaalia häkkiä tai veräjää järkevästi sisään. Siihen  rakennettiinkin kolmiosainen custom-veräjä, joka kasattiin auton sisällä kokoon. Ensin piti asentaa välikalteri kuskin penkin taakse, minkä jälkeen laitettiin väliseinäelementti takaluukun pohjalle makaamaan.

Sen jälkeen sujautettiin ovielementti sisään takaluukun leveimmästä kohdasta; tässä mallissa luukun yläreunasta. Sitten ovielementti nostettiin paikalleen ja väliseinäelementti pystyyn välikalterin ja ovielementin välissä. Väliseinäelementti kiinnitettiin pulteilla sekä ovielementtiin että välikalteriin, jolloin veräjästä saatiin tukeva. Hetken aikaa siinä sai takaluukussa viettää aikaa kulmamitta kädessä, mutta lopputulos oli varsin hyvä.

 

Honda Civic -14 malliin tehty veräjä.

 

 

 

Volvo C60 -19 malliin modifioitiin Dual M -koon häkistä sopiva lyhentämällä häkkiä ja jyrkentämällä etu- ja takaseinän kaltevuutta. Perusmallin muutostyöllä saatiin aikaan järkevästi ja kustannustehokkaasti tavaratilaa hyvin myötäilevä häkkiratkaisu.

 

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: