Minkä kokoinen häkki koiralle – mittataulukko

Pohditko, minkä kokoinen häkki olisi koiralle sopiva? Koirat ovat rakenteeltaan erilaisia, joten otathan huomioon häkkiä valitessa, että koiralla on riittävästi tilaa matkustaa väljästi. Paras keino löytää sopiva häkki on tulla testaamaan eri malleja paikan päälle, mutta voit tutustua myös oheisiin mittataulukkoihin.

Mittataulukoista löytyvät kaikkien koirahäkkien äärimitat. Otathan peräkontin mittauksessa huomioon esim. tavaratilan kulmien pyöristykset, sekä muut kontin äärimittoja pienentävät muodot. Parhaiten häkkien sopivuus selviää sovittamalla. Häkkejämme ei ole suunniteltu suoraan tiettyihin automalleihin sopiviksi, vaan ovat ns. yleismallisia häkkejä joten sopivuus selviää parhaiten sovittamalla, tai sitten mittataulukon perusteella mittaamalla takakontin mitat itse. Paras vaihtoehto tietenkin on aina sovitus paikan päällä. Ja jollei sopivan kokoista koirahäkkiä löydy perusmalleistamme niin sitten saadaan kyllä tehtyä sellainen haluttujen mittojen ja toiveiden mukaan. Eli oman mittapiirustuksenkin mukaan saadaan tehtyä häkki ilman paikanpäällä käyntiä. Instagramin puolelta löytyy esimerkkejä autoista joihin eri peruskokoja on mennyt, joten sieltä kannattaa käydä myös katsomassa onko omaan automalliin mennyt tiettyä kokoa.

 

Image Border Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/borders

Uudempien toisen sukupolven vakiomallisten tuplahäkkien mitat:

Mittataulukko 3Toisen sukupolven koirahäkit ovat aiempaa mallistoa linjakkaampia ja hieman lyhyempiä, joten ne sopivat paremmin uudempiin automalleihin. Etu- ja takaseinien kulmat ovat myös häkeissä aiempia malleja jyrkemmät. Uusissa malleissa kulmat ovat 70 astetta, kun taas vanhemmissa malleissa kulmat ovat 75 astetta.

autohäkit


Lisäksi varastostamme löytyy vaihtuva valikoima erilaisia koirahäkkien hajakokoja. Eli jos justiinsa sopivaa vaihtoehtoa noista vakiomalleista ei löydy, kannattaa kuitenkin kysyä josko tarjolla olisi omaan autoon sopiva häkki. Tällöin on hyvä ilmoittaa hieman myös halutun häkin mittoja. Ja tietenkin viime kädessä saamme tehtyä mittojen mukaan juuri sinun autoosi sopivan ratkaisun haluttujen mittojen ja toiveiden perusteella.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: